Deze pagina maakt onderdeel uit van de publicaties van Stichting B.A.S.M. via het tijdschrift Sleep & Duwvaart.
Deze stichting is te bereiken via Postbus 190 - 1520 AD Wormerveer of per E-mail.
De foto's zijn afkomstig uit eigen archieven, resp. van medewerkers of van lezers en zijn derhalve geplaatst onder copyright.
Oneigenlijk gebruik ervan kan niet worden toegestaan, U kunt nadere informatie verkrijgen bij de webmaster.
Voor een vergroting van de foto's, klik met de muis op de foto's


DORDT IN STOOM 2004

Deze fotoserie werd ons ter beschikking gesteld door de duwvaart medewerkers van Sleep & Duwvaart, de alom bekende Leo Schuitemaker.


Overgenomen uit nieuwsberichten van www.VAART.NL
* Recordaantal bezoekers Dordt in Stoom
Radio Rijnmond.
DORDRECHT 16/5 - Het evenement Dordt in Stoom heeft dit jaar een recordaantal bezoekers getrokken. Volgens de organisatie kwamen er meer mensen op de manifestatie af dan in het recordjaar 2002. Toen bezocht een kwart miljoen mensen Dordt in Stoom.De bezoekers kwamen niet alleen uit Nederland, maar ook uit de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Belgie.
Tijdens Dordt in Stoom zijn allerlei machines en voer- en vaartuigen te zien die op stoom draaien. Het evenement vindt om de twee jaar plaats.
Dordt in Stoom werd vrijdagavond geopend met een minuut stilte voor de vermiste kapitein van een sleepboot, die donderdagnacht zonk in de Oude Maas. De kapitein van de boot, die op weg was naar Dordt in Stoom, wordt nog steeds vermist.
zie ook foto's website Dordt in Stoom

Ook van enkele voorbijgangers werden kiekjes geschoten.